Efterfødselstræning

VIDSTE DU AT:

  • Bækkenbunden kan have gavn af at blive trænet op efter fødslen, for at kunne undgå inkontinens, forebyggelse af nedsynkning af underlivsorganerne og øge stabilitet i bækken-ryg regionen?
  • Kroppens stabiliserende muskler kan genoptrænes efter fødslen og genoprette stabiliteten i bækkenet og omkring mave- og ryg regionen?
  • Mavemusklerne kan separere under graviditet og skal trænes med hensyn umiddelbart efter fødslen for at undgå, eller reparere det såkaldt diastasis recti.

TRÆNINGSFORLØBET

Har du lyst til at komme i form efter din fødsel under kyndig vejledning af en erfaren Gyn-Obs fysioterapeut har jeg et træningstilbud for dig. Der vil være særligt fokus på opstrammende og stabiliserende øvelser for både baller, ryg, mave og genoptræning af bækkenbunden. Derudover vil vi også forsøge at lave konditions- og fedtforbrændende træning på det niveau som du er på, hvor du får sved på panden. Der vil desuden også blive plads til at udstrække- og afspænde relevante muskelgrupper løbende.

ALLE KAN VÆRE MED …

Der er plads til alle på dette hold om du har født vaginalt eller ved kejsersnit. Du kan som udgangspunkt starte op efter dine otte ugers lægeundersøgelse. Du kan selvfølgelig tage dit barn med og gå til og fra øvelserne efter behov. Der vil desuden være øvelser, hvor barnet kan indgå som ”redskab”.

Tag gerne din mødregruppe ved hånden og kom og deltag sammen…!

Tidspunkter:

  • Mandage: kl. 12.30 -13.30
  • Onsdage: kl. 10.30-11.30

Hvor: FysioDanmark Aarhus, Vesterbro Torv 1-3, 6. Sal, 8000 Aarhus C

Book: Ring på 86 66 88 99

Velkommen til min side!

Uro Gyn Obs Fysioterapeut Katie Leabourn

Mit navn er Katie Leabourn

Jeg er Uro Gyn Obs Fysioterapeut.

Jeg hjælper dig af med en lang række underlivssmerter og -problemer såsom:

Desuden er jeg certificeret i Medi Yoga

Medi Yoga Certified

Mediyoga er en terapeutisk forskningsbaseret yogaform, udviklet til brug i sundhedsvæsenet.